banner_d.jpg

Login

Käyttäjänimi:
Salasana:

Koivusaari.net

Tällä sivustolla julkaistaan Juho Koivusaaren ottamia valokuvia, bileistä otetut valokuvat ovat salasanojen takana ja niihin pääsevät käsiksi vain harvat ja valitut. Julkaisen myös järjestelmäkameralla otettuja maisema-ja muotokuvia, tätä osastoa kuitenkin päivitetään huomattavasti harvemmin. Sivustolla testataan erilaisia koodeja ja ulkoasuja, joten sivut voivat näkyä joskus todella oudosti, koodiongelmat pyritään ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti.

Huom. Sivusto on suunniteltu Firefoxia varten, IE:llä ja Operalla on ongelmia marginaalien ja välien kanssa, mutta niilläkin surffaus onnistuu.

Päivitykset ja uutiset

25.7.2012

Ilmoittautuminen mökkiviikonloppuun sekä pikkujouluihin avattu, better late than never?

18.12.2011

Dodiin, pikkujoulut oli ja meni. Kuvia voipi kahtella täältä. En muistanut pistää ilmoittautumista uutisiin, mutta eipä haitanne kun mainostin useaan otteeseen irkissä ja facebookissa.

15.6.2011

Edellisestä päivityksestä onpi jo kuukausia aikaa, töissä tullut sen verran säädettyä nettisivuja jo, että ei ole jaksanut koskea omiin sivuihin sitten olleskaan. No, nytpä kuitenkin avattu ilmoittautuminen #DPoF -mökkiviikonloppuun. Be There!

19.3.2011

Viime päivityksestä, tai oikeastaan viime uutispäivityksestä onkin pitkä aika. Jokatapauksessa bilekuvien puolelle on lisätty kuvia #DPoF -pikkujouluista ja Lindan synttäribileistä. Kuvien sisällä olevia infolaatikoitakin on hiukan päivitetty bilekuvien puolelle. Uusin tässä kevään mittaan koko koivusaari.netin järjestelmän hiukan nykyaikaisempaan, ehkäpä wordpressiin tai drupaliin.

21.10.2010

Vuoden parhaiden bileiden ilmoittautumiskanta avattu, kyseessä siis #DPoF -pikkujoulut 2010.